Sunday, 21 November 2010

Nieuwe trends- oude trends

Ik zit al zo lang te zoeken naar nieuwe trends voor dit seizoen! Maar het komt er eigenlijk op neer dat we alle trends al hebben gezien.. Omdat jullie dat misschien al zijn vergeten zal ik het even in grote lijnen herhalen;


Jeans; Ga gerust je gang op het gebied van jeans, want alle soorten zijn in de mode! De grote merken proberen de wijde pijp broek weer terug te brengen, en de skinny is nog steeds erg geliefd.  


Kleuren; pastel achtige kleuren zijn nog steeds zeer geliefd, dit seizoen doen we er graag kaki en camel bij. Verder is het niet zo fel allemaal, dus ga voor een wat zachtere tint. 


Wollen truien; Het lijkt erop dat de ontwerpers eindelijk medelijden hebben gekregen met ons! Want overal zie je oversized wollen truien. Mijn favoriete zijn die van de H&M en de Zara. Het enige waarvoor ik je waarschuw is dat het snel op een pyjama kan lijken, dus combineer de trui met een smal taille riempje.


Riempjes: Nu we net toch over taille riempjes hebben, die zijn niet weg te slaan! Ze passen bij elke outfit, maak bijvoorbeeld die saaie outfit (shirtje met een spijkerbroek) helemaal af door er een riempje op te doen! Wees creatief met het los hangende stukje. 


Verder ligt het meer aan wat jij zelf leuk vindt om te dragen, dus wees creatief!!
xxxSavannah!!
SHARE:

No comments

Post a Comment

Blogger Template Created by pipdig