Friday, 19 November 2010

Hoofddorp nu Hoofdstad?

Zoals jullie misschien al wisten komt er een tweede Primark in Nederland, namelijk in Hoofddorp!! De winkel wordt 3 keer JA 3 KEER zo groot als die in Rotterdam!! Jeetje ik vind die al enorm! Hoofddorp is echt een stad aan het worden, en met stad bedoel ik fashioncity!! Er komt een heel groot overdekt winkelcentrum ( die is voor een deel al open), er is laatst een nieuwe H&M geopend, zelf vind ik de kleding wel meevallen, maar de inrichting is echt prachtig! Op 24 november gaat de Primark open, er komt ook een 2e Sting.

Het is al een tijdje geleden maar de Zara heeft een webshop geopend! Die hadden ze al maar je kon niet bestellen als je in Nederland woont. Er komt in 2011 ook een Zara in Hoofddorp! Waarom iedereen een filiaal in Hoofddorp opent en niet in Haarlem weet ik echt niet, maar mij hoor je niet klagen hoor!

Wat ik eerder zei over Hoofddorp als fashioncity meen ik niet echt, iedereen ziet er hier hetzelfde uit.. Als een stad/dorp een award kon winnen voor meeste basic outfits zou Hoofddorp zeker meervoudig kampioen zijn! Ik ben eerlijk gezegd een soort van buitenbeentje hier ;p Wat dat betreft zit je in Amsterdam toch wel goed, daar is het normaal om je eigen stijl te laten zien! Daar mag Hoofddorp wel wat van leren voordat ze al die grote winkels krijgen. Want wees eerlijk; wat hebben die winkels eraan als iedereen alleen maar de basic items koopt...

xxxSavannah!!!
SHARE:

No comments

Post a Comment

Blogger Template Created by pipdig