Saturday, 27 November 2010

HIJ IS OPEN!!!!

Hier was het nog rustig!
 Afgelopen woensdag, 24-11-10, is een historische dag voor het -nu nog- kleine Hoofddorp! De 2e Primark-IN HEEL NEDERLAND- werd geopend! De opening begon om 11.00uur en er werden cadeau bonnen van 50 euro uitgedeeld, voor de allereerste bezoekers. Helaas was het zo druk, dat de Primark even dicht ging, ik weet alleen niet hoe laat.
Na school ben ik er direct heen gegaan met een paar vriendinnen. Normaal is het niet zo druk in ons winkelcentrum "Het Dorp",maar we zagen al en hele groep mensen richting de bushalte lopen, met 3 a 4 Primark tassen. We parkeerde onze fietsen en liepen richting het nieuwe gedeelte. Ja hoor, daar was 'ie dan, de ENORME Primark, 3 keer zo groot als die in Rotterdam. 
Er stond een enorme rij voor de winkel, het was blijkbaar zo druk dat er maar kleine groepjes van 5 mensen per keer naar binnen mochten. We hebben ongeveer 15 min. in de rij gestaan. 
Eenmaal binnen keken we onze ogen uit! Het was ZO druk! "Even ademhalen" dacht ik, en daar gingen we dan, de drukte in. 
Zelf vind ik de kleding wel meevallen, de accessoires, schoenen en tassen zijn erg leuk, de prijzen zijn natuurlijk GEWELDIG! Ik heb niet alles goed kunnen bekijken want het was echt veel te druk. Er zijn echt een stuk of 20 kassa's maar dat moet ook wel want de rij gaat van de ene naar de andere afdeling!
Van wat ik heb gehoord zal het de komende week nog erg druk zijn in de Priamrk, ik hoop maar dat het over een week of 3 wel weer zo rustig wordt als eerst. Ja ik ben nou eenmaal het rustige Hoofddorpje gewend, maar eerlijk gezegd denk ik dat het nooit meer hetzelfde zal zijn in "Het Dorp"... 
xxxSavannah!!

SHARE:

No comments

Post a Comment

Blogger Template Created by pipdig