Friday, 17 September 2010

Meer trends!

De trends blijven maar komen voor de herfst! Het komt er eigenlijk op neer dat je (bijna) alles aan kunt! Maar het is altijd leuk om te weten wat er op de catwalk is gespot, toch?  


Noorse print:
Noorse streepjes, rendiertjes en sneeuwvlokjes: lekker voor de koude dagen! Het lijkt erop dat de designers medelijden met 'ons vrouwen' hebben gekregen, geen superstrakke jurkjes, dunne stofjes en toren hoge hakken meer! Want we kunnen nu gerust een dikke wollen trui aan, met daaronder Eskimo laarzen en klaar is je outfit! Dit seizoen is de gouden regel : Less is more! Dus dat wil zeggen houd je accessoires rustig(of laat ze helemaal weg), alleen een taille riempje en klaar ben je! Voor de make-up geldt precies hetzelfde: alleen een felle kleur lippenstift en that's it! 

Veterlaarsjes:
De stoere laarsjes zijn weer terug! Maar deze keer wat vrouwelijker, namelijk op een (slee)hakje! Ze lopen super lekker, en staan super onder een spijkerbroek met een simpel shirtje. 

Back to school!:
Wat begon bij het baseball jack is uitgelopen tot een heel school uniform! Het is namelijk een trend geworden om in een Londens school uniform rond te lopen! Het staat super schattig en stoer tegelijk! Misschien moeten de scholen hier ook maar een uniform gaan aanschaffen dit seizoen...

                                          Fake design:
Ja 'Less is More' wordt wel erg serieus genomen: er worden namelijk steeds vaker mensen gespot met een namaak 'it bag'! Het gaat hier om namaak modellen zonder merknaam. High fashion en Street fashion zijn bijna niet meer uit elkaar te houden!

xxxSavannah!!!
SHARE:

No comments

Post a Comment

Blogger Template Created by pipdig