Saturday, 4 September 2010

Jeans for Ever!

De Jeansbroek, wie kent het niet! De enige broek die altijd in is, wel altijd in een ander model/kleur. Dit najaar zijn we ook erg fan van de jeansbroek! Hij is er ook in verschillende soorten, welke?;


Hoge Taille broek:
Ge├»nspireerd door de jaren ’70, gaan we weer vaker zien. Deze broek is weer heel anders dan de skinnyjeans. Je benen lijken langer en het bovenlijf korter. Maak dit effect compleet door er een paar hoge hakken onder te dragen. Hoge taille broeken hebben wijde pijpen en zijn super vrouwelijk doordat hij bij de buik, billen en bovenbenen smaller is.


De Regular Fit jeans:
Dit is het eerste model jeans, rechte pijpen en losjes bij de billen; een beetje Boyfriend fit. Ideaal voor een relaxte dag! Maar natuurlijk ook leuk voor een feestje! Doe er een colbertje overheen en een paar killer heels! Veel celebs zijn met deze look gespot.
Jeans van 2 soorten stof:
Een nieuwe trend; ge├»nspireerd door de creativiteit van vroeger. Jeans met 2 verschillende stofjes, vroeger werden scheurtjes in de jeans gemaakt door er een anders stukje stof overheen te naaien. Dat is nu dus terug gekomen door jeans over te laten lopen in bijvoorbeeld leer! Dat staat erg stoer onder high heels en een leren jasje, een soort Bikergirl look! 


Jaren '50 Jeans:
Een strakke donkere jeans, die een beetje hoogwater oogt, met nauwe broekspijpen. Deze kun je oprollen, of soms zit er een ritsje bij de enkels. De broek heeft een jaren ’50 gevoel maar is alles behalve ouderwets. Stoer, eigenwijs en makkelijk te combineren met verschillende tops.


Art Jeans:
Een jeans met een bijzonder printje, erg opvallend dus goed te combineren met en basic top en een vestje. De trend is ook erg geliefd bij de Treggings. Leuk voor een feestje; met hakken. Een dagje school; flatjes. Houd je make-up wel rustig als je voor deze broek gaat. Het kan er namelijk gauw 'trashy' uitzien. 


Skinny Cargo Jeans:
De normale cargo broek, van enkele jaren geleden, is totaal niet vrouwelijk. Hij is recht, je kunt de broekspijpen losritsen en dan de zakken! Die zijn zo groot dat je geen tas meer mee hoeft te nemen! Nee, charmant is het zeker niet. Vandaar dat de Skinny Cargo wel erg geliefd is onder de vrouwen. De Skinny heeft het worteleffect, waarbij de broekspijp nauw sluit om je enkel en daardoor je figuur beter zichtbaar wordt. Nog steeds stoer, maar VEEL vrouwelijker.


Dat zijn zo een beetje de grootste trends op het Jeans gebied!
xxxSavannah!!!


Tip: als je op de foto's klikt kan je ze groter bekijken!SHARE:

No comments

Post a Comment

Blogger Template Created by pipdig