Wednesday, 8 September 2010

Accesorize it!

Er zijn erg veel trends op het gebied van accessoires, zoals iedereen weet (hoop ik) maken de accessoires de simpelste outfits bijzonder! Daarom zijn alle accessoires eigenlijk altijd in, maar het een net wat meer dan het ander. Daarom is het wel belangrijk dat je de juiste accessoires draagt! Ik zet de trend even op een rijtje;

De taille riem:
Normaal doe je er alles aan om ervoor te zorgen dat je riem niet uitsteekt, die tijd is nu voorbij! Het is namelijk een trend geworden om het riempje in een knoop te leggen of om te slaan. De riempjes zijn in vele kleuren gespot, maar de 'hoofd' kleur is toch echt camel.

Bont tassen/jassen/schoenen:
Of het nu nep bont is of niet, bont is zeker in! Het wordt overal voor gebruikt van jassen tot schoenen en nu zelf op tassen! Dus hoezo dierenbeul? En ga voor die lekker warme jas(tas/schoenen)! Maar doe niet al je bont tegelijk aan! Anders lijkt je op een Eskimo!

Overknee boots:
Laarzen kunnen dit seizoen niet hoog genoeg! Heb je nieuwe laarzen nodig? Ga dan voor laarzen tot over je knieën! Deze trend gaat goed samen met een kort rokje/broekje, of met een tregging. De laars is het leukst met een omslag stukje, zo kun er ook voor kiezen om de laars tot over je knieën te dragen. Als je niet zulke lange benen hebt (zoals ik) dan kan je deze trend (helaas) beter overslaan..

Oversized necklace:
Deze trend komt je misschien een beetje bekend voor, maar hij is gewoon niet weg te slaan! De ketting is perfect voor op een basic shirtje! Het maakt je simpele winter outfit weer helemaal trendy!


Kniekousen:
Een andere 'overknee' trend is de kniekous! Ideaal onder een rokje of jurkje! Leuk met de Jazz schoentjes of ballerina's!  


Dat waren de trends!
xxxSavannah!!!
SHARE:

No comments

Post a Comment

Blogger Template Created by pipdig