Tuesday, 31 August 2010

Fall 2010

De trends van dit najaar kennen we bijna allemaal van vorige seizoenen, best fijn voor een keertje! Misschien heb je nog een paar items in je kast hangen, dan hoef je het niet opnieuw te kopen! Dat is trouwens een handige tip: Gooi oude trends nooit direct weg! Wacht altijd even een jaartje(of langer), wie weet komt het weer in en dan moet je het opnieuw aanschaffen... Dat is best zonde toch?
De trends:

Lekkere warme jassen
Dit najaar kan je een lekkere wollen jas aanschaffen, dat is misschien overdreven maar dikke jassen zijn een trend! Dus we hoeven gelukkig geen kou meer te lijden! De modellen zijn over het algemeen Trenchcoat en Oversized . De kleuren zijn over het algemeen gewoon bruin of zwart, maar voor de durfal onder ons is rood ook erg classy!
De Fannypack
Het heuptasje is weer terug van weggeweest! Maar dnek dan niet aan een simpel tasje om je heupen... Denk aan een brede riem met vakjes en mini It Bags. De Fannypack is te combineren op een spijkerbroek en een simpel shirtje of met een leuke jurk, maar houd het rustig.
Dierenprint
We zijn al aardig bekend met het luipaardprintje, maar dit seizoen zullen er meerdere (imitatie) vachten gaan zien in de winkels; bijvoorbeeld slangenleer en ook het zebraprintje is nog steeds erg geliefd.
Wijde pijpen
De wijde pijpen zouden al een tijdje terug een comeback maken, maar dan zouden ze de plek van de geliefde skinny jeans innemen, en daar zijn wij blijkbaar nog niet aan toe. Want de wijde pijpen zijn gewoon te vinden in de winkels, maar helaas worden ze bijna niet meer gedragen. Misschien dat het deze keer beter lukt!
Camel & Kaki
Dit zijn DE kleuren voor in de winter, verschillende tinten bruin gaan zelfs door tot nude. Hoe te combineren?: Ga helemaal in die kleur, of combineer het met spijker. Zwart staat ook erg leuk (als je een panty aandoet). Let er wel op dat je beter in de nude kleur kan gaan als je GEEN licht haar hebt, anders zie je er een beetje ziekjes uit. Qua make-up staat rode lippenstift erg mooi met deze kleuren. Kaki is goed te combineren met zwart of bruin.

xxxSavannah!!
SHARE:

No comments

Post a Comment

Blogger Template Created by pipdig