Saturday, 15 May 2010

Wie ben ik


Hello bezoeker,

Ik heet Savannah en ik ben 14 jaar, misschien een beetje jong maar ik ben al vanaf mijn 4de bezig met fashion en looks. Ik wil graag na de HAVO de studie Fashion and Branding doen om later bij een FashionMagazine te werken. En toen dacht ik waarom begin ik niet een blog over mode dan kan ik nu al een beetje mijn toekomstige baan uitoefenen. Ik ga proberen om elke maand minstens een bericht te posten. Ik wil hier echt serieus mee aan de slag dus heb ik me voorgenomen om altijd met mijn camera te lopen zodat ik nooit een Fashion Crime kan missen, maar natuurlijk ook om de prachtige etalages met de nieuwste trends te fotograferen. Dus bevalt mijn Fashion blog jou wel, vertel het dan aan iedereen die ook geïnteresseerd is in de mode!
Op de foto zie je mij in mijn hippie/bohemian outfit.

xxxSavannah!!!!

SHARE:

No comments

Post a Comment

Blogger Template Created by pipdig